Araç Koltuk Yıkama

Araç Koltuk Yıkama

Oto koltuk yıkama işlemi uzmanlık gerektiren bir iştir. Hem kirin ve lekenin çıkmasını sağlamak hem de koltuklara zarar vermemek tecrübe gerektirmektedir. Koltuk yıkanırken doğru ilaç ve deterjanlar kullanılarak aracın temiz ve hijyenik olması sağlanmalı, hem de yıkamak için kullanılan suyun tamamen koltuklardan çekilmesi gerekmektedir. Burada uzman personel ve modern makineler olmazsa olmazdır.

Oto koltuk yıkama servisimizle istediğiniz adrese gelerek otonuzun koltuklarını yıkıyoruz. İstanbul genelinde nerede olursanız olun oto koltuk yıkama bizim tarafımızdan ücretsiz servislerimiz aracılığıyla yıkanmaktadır. Oto koltuk yıkama aslında pekte kolay değil. Çünkü oto koltukları hepsi değilse de büyük çoğunluğu, daha doğrusu son zamanlarda çıkan yeni araçların koltuklarında elektrik aksamlı olduğundan dolayı yıkanırken dikkat edilmesi gerekmektedir. En ufak bir dikkatsizlik oto koltuk mekanizmasını kilitleyebilir, ayarlarını bozabilir, En kötüsü ise elektrik kısmına su geçmesi nedeniyle araçta yangın çıkmasına neden olabilir. Bu yüzden oto koltuk yıkama yapanın alanında uzman olması gerekmektedir. Uzmanlık bilgisi yeterli olmayan oto yıkamacılarına koltuklarınızı yıkatmayın.

Araçlarınızda koltuklarınız kirlendiği zaman veya çocuklarınız araç içerisinde yiyecek ve ya içecek döktükleri zaman panik yapmanıza gerek yok. Arayın bizi istediğiniz yere gelip aracınızı fabrikadan çıkmış gibi tertemiz bir şekilde yıkayalım. Kaliteli bir temizlik anlayışı ve güvenilir bir koltuk yıkama hizmetinden yararlanmak için bir telefon kadar yakınız. Aracınızdaki çıkmayacak gibi duran kir ve lekeler, yağ lekeleri, meyve suyu lekeleri, pas lekeleri kısacası bütün çıkmaz dediğiniz leke ve kirler en kaliteli oto koltuk yıkama şampuanları ile yıkanmakta ve fabrika çıkışı gibi tertemiz olarak size teslim edilmektedir.

Arel Koltuk ve Petek Temizleme olarak yerinde temizleme hizmetimiz ile çözümler sunmaktayız. Temizlik konusunda uzman ekibimiz zarar vermeden organik ilaçlar ile hijyen sağlamaktadır.